CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
Serwowane na liściach rukoli z kaparami, oliwkami, sosem balsamico i parmezanem, podane z pieczywem z pieca kamiennego. (również na wynos, na talerzach benitto)
TATAR WOŁOWY
Polska wołowina połączona z koniakiem podana na bogato.
GRILLOWANE BIG BLACK
Grillowane krewetki na białym winie podane w sosie maślano-czosnkowym z pieczywem z pieca kamiennego i natką pietruszki.
CHRUPIĄCE NUGGETSY Z KURCZAKA
Podane w złocistej, aromatycznej panierce z frytkami.
PANINI WEGE
Wege podane z mozzarellą, pomidorem, zielonym bazyliowym pesto oraz tapenadą z suszonych pomidorów, czarnych oliwek i kapar, całość wypełniona prażonymi migdałami, słonecznikiem i mikro ziołami.
PANINI
Panini podane z szynką Prosciutto di Parma, camembertem, pomidorem, rukolą. Całość podkreśla smak tapenady z suszonych pomidorów, czarnych oliwek i kapar.
GORĄCA FOCACCIA
Włoskie pieczywo podane z oliwą z oliwek i czosnkiem (na życzenie serwowana z oliwkami).
FRYTKI McCain
Podane z ketchupem lub sosem czosnkowym.